Vi styrker fokus på eftersyn og sikring af vandinstallationer

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere den nye hjemmeside for Dansk Drikkevandskontrol.

Vores håb er, at vi med den nye platform kan være med til at skabe endnu mere interesse om udfordringerne med at fremstille og sikre rent drikkevand i bygninger.

Eftersyn og sikring af vandinstallationer

Dansk Drikkevandskontrol er en anderledes rådgivningsvirksomhed. Vi besæftiger os ikke kun med rådgivning, men udfører også specialiseret eftersyn og bistår med skadesopklaring. Vi leverer ikke standardiserede løsninger, men tilpasser dem, så de passer til vores kunder og deres kunders behov.

Få overblik over kurser

I en tid med stigende samfundsudfordringer inden for sundhed og økonomi ønsker vi at hjælpe bygherrer, rådgivere og håndværksvirksomheder til at blive bedre i deres arbejde med at vedligeholde, projektere og udføre vandinstallationer i bygninger. 

Igennem mere end 30 år har vi beskæftiget os med uddannelse og kompetenceudvikling inden for vandinstallationsområdet. Med de stigende krav til bygherrer om sikring af drikkevandets kvalitet helt frem til bygningernes sidste tappested, kan vi se, at der mere end nogensinde er brug for uddannelse inden for vandinstallationsområdet.

Vi er 100 procent selvfinansierende og anvender størstedelen af vores overskud til, at udvikle nye initiativer, der kan være med til at sætte bedre standarder inden for arbejdet med bygningers vandinstallationer. 

Overblik over partnere i Danmark

For virksomheder og organisationer, der kan se drikkevand som et vigtigt parameter i dialogen med kunder og samarbejdspartnere, tilbyder vi at indgå partnerskaber, hvor vi sammen går et spadestik dybere end blot at være rådgiver og udøve eftersyn. 

Til dato har vi indgået mere end 40 partnerskaber og vores ambition er at være landsdækkende. 

Partneradgang til en stribe dokumenter

For vores partnere har vi etableret et lukket område på hjemmesiden, hvor ledelse og medarbejdere kan finde relevante dokumenter, som de kan bruge i hverdagen og som skaber værdi for deres forretning.

Dokumenterne omhandler blandt andet: 

  • diplomer
  • aftaler
  • skemaer
  • vandinstallationsattester
  • vejledninger til læsning af vandanalyser
  • valg af materialer
  • udkast til kundetilpassede inspirationsmøder

Hvis du tænker at et partnerskab kunne være interessant for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på mail eller tellefon 44 22 21 16

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *