Det overordnede formål med kompetenceforløbene er, at der iblandt deltagerne (uanset funktion og ansvarsområder) bliver skabt en forståelse for, hvordan rør- og vandskader samt forurening i bygningers vandinstallationer kan begrænses.
I forløbene indgår eksempler fra vores daglige arbejde med at efterse bygningers vandinstallationer. Med koblingen af praktiske øvelser og undervisning fra gældende anvisninger vil deltagerne i forløbene opleve en fælles forståelse for, hvordan der fremadrettet kan opnås stor værdi i arbejdet med at installere og vedligeholde bygningers vandinstallationer.
Udover at se vandinstallationsområdet i et 360 graders perspektiv, vil deltagerne blive i stand til at vurdere ‘farlighedskategorier’ herunder udvælge korrekte sikringstyper med henblik på at undgå tilbagestrømning internt i bygningers vandinstallationer, såvel tilbage mod de offentlige gadeledningsnet.
Kurset er et forløb hvor deltagerne over 6 timer bliver involveret i praktiske forhold, tilsyn og skadesopklaringsopgaver som vi blandt andet har løst inden for udvalgte regionshospitaler, pharme- og fødevareindustrien, vandforsyninger og kommuner.
VVS-installatør suppleret med VVS-tekniske efteruddannelser i Danmark og Tyskland.
Finn har gennem mere end 30 år beskæftiget sig indgående med forretningsopbygning i Norden, undervisning omkring materialevalg i forhold til vandinstallationer, samt eftersyn og skadesopklaring indenfor bygningers vandinstallationer.
2021 © Dansk Drikkevands Kontrol – Udviklet af Makom