Om Os

Hvad er Dansk Drikkevands Kontrol?

Dansk Drikkevands kontrol

Dansk Drikkevandskontrol er et professionelt netværk med speciale i bygningers vandinstallationer. Vi arbejder som et selvstændigt uvildigt netværk, finansieret gennem udbydelse af kurser, installationseftersyn og kontingentbaseret virksomhed.

 

Vores ambition er – gennem fokus på rent drikkevand, at skabe sundhed til mennesker og sætte bedre standarder indenfor arbejdet med bygningers vandinstallationer.

Eftersyn

Vi tilbyder at efterse eksisterende installationer, så de lever op til myndighedernes krav om vedligehold- og sikring mod tilbagestrømning og intern forurening.

Kurser

Vi udvikler og afholder kurser omkring materialevalg i forhold til vandkvaliteter, korrosion og sikring mod tilbagestrømning i henhold til DS/EN1717

Temaer og inspirationsmøder

Vi udvikler og afholder kurser omkring materialevalg i forhold til vandkvaliteter, korrosion og sikring mod tilbagestrømning i henhold til DS/EN1717

Close-up of wooden conference table with closed bottles of water, glasses, papers and pen, nobody in room
Hvem er Dansk Drikkevandskontrol ?

Vores baggrund

Finn Bøye Nielsen

Finn Bøye Nielsen

Stifter og administrerende partner

Telefon: 44 22 21 16 | Mail: info@danskdrikkevandskontrol.dk

Finn Bøye Nielsen

stifter af Dansk Drikkevandskontrol & specialist

Finn afsluttede i januar 1982 VVS-Energiuddannelsen som VVS-montør og Blikkenslager. I 1987 forlod Finn den praktiske del af installationsbranchen for at beskæftige sig med salg og forretningsudvikling, hvor han igennem årene kom til at beskæftige sig indgående med salg af løsninger til vandinstallationsområdet og opbygning af tyske familieejede virksomheder i Norden. 

En væsentlig del af Finn’s efterfølgende uddannelser er sket ved at deltage i rådgivnings- og skadesopklaringsopgaver indenfor bygningers vandinstallationer og det var med mere end 30 års erfaring fra de tyske og nordiske installationsområder at Finn i april 2019 etablerede Dansk Drikkevandskontrol.