TAK!

Vi er meget taknemmelige over den flotte opbakning til Dansk Drikkevandskontrols nyligt afholdte inspirationskonferencer i Kolding og Holte. Vi samlede mere end 120 deltagere og vil sige ‘af hjertet tak’ for deltagelsen. 

De mange deltageres forskellighed bekræftede interessen for at høre nærmere omkring vandanalyser, korrosion i bygningers åbne vandsystemer, optimering af flow i varmtvandssystemer, god vandhygiejne samt sikring mod tilbagestrømning i henhold til DS/EN1717.

Deltagerne på konferencerne var fagpersonale fra hospitaler i Region Hovedstaden, Region Sjælland og Region Midtjylland, rådgivere, driftspersonale fra boligselskaber, pharma-industrien, entreprenører, investorer samt VVS-virksomheder fra hele landet. 

nye kurser og konferencer klar i 2022

Til dig, som ikke kunne være med, kan vi allerede nu love, at vi i 2022 vender tilbage med nye inspirationstiltag omhandlende sikring af rent drikkevand frem til bygningers sidste tappested.
Mere info via nyhedsbrevet her. 

I forlængelse af konferencerne har vi modtaget et stort antal forespørgsler om afholdelse af lokale kurser og inspirationsmøder tilpasset montører, serviceledere, rådgivere samt teknikere. Vi glæder os til at pakke bilen og køre ud i landet for at sætte endnu mere fokus på bedre standarder for arbejdet med bygningers vandinstallationer. 

Hvis du og dine kolleger også gerne vil opdateres på gældende myndighedskrav inden for vandinstallationsområdet, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Bedste hilsner, 
Finn Bøye Nielsen
– Partner, Dansk Drikkevandskontrol

Dansk Drikkevandskontrol er et 100% uafhængigt netværk etableret med formålet at sætte bedre standarder i arbejdet med bygningers vandinstallationer. Vi er derfor ikke finansieret af producenter.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsmailen:

Download nyhedsbrevet som PDF

Seneste nyhedsmail: